Ontdek onze Kiné-Praktijk

Zeg voorgoed vaarwel tegen die extra kilo’s! Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Het Belgische merk RainPharma laat je op een natuurlijke wijze schitteren en jezelf overtreffen met een stralende huid.

De winkel van de praktijk

De winkel van de praktijk

Ons verhaal

Knokke-Heist zit in ons DNA

Onze roots liggen in Knokke-Heist en dat is iets waar we enorm trots op zijn. We nodigen jou graag uit om al het moois dat Knokke-Heist heeft, te komen ontdekken! Deze bijzondere gemeente maakt deel uit van wie we zijn en blijft ons inspireren. We zijn enorme fans van de levenskwaliteit, het familiale karakter, de gouden driehoek en de lokale ondernemers hier. We koesteren de gezellige, warme sfeer die er heerst en samen met onze kinderen beleven we onvergetelijke momenten. Knokke-Heist is meer dan alleen een plek om te wonen, het is een echte thuis die voor altijd in ons hart zit. In de prachtige omgeving van het strand en het Zwin, vinden we de ideale balans tussen werken en volop van het leven genieten! Elke dag is voor ons een beetje vakantie. Winter of zomer, er is altijd wel iets te beleven in deze bruisende gemeente. Kom en ontdek het zelf, je bent van harte welkom!

Tine en Henk

De Praktijk is geboren

In 2003 openden we vol enthousiasme onze praktijk. Oorspronkelijk startten we als duopraktijk waar Henk als kiné en Tine als logopediste werkten. Door de jaren heen is De Praktijk gegroeid en hebben we ons team kunnen versterken met bijzonder competente collega’s.

RainPharma expert

In 2018 beslisten we om ook RainPharma expert reseller te worden. Het begon kleinschalig, maar groeide al snel uit tot een strategische 3e pijler van De Praktijk.

De eerste experience shop

In 2019 werd onze eerste RainPharma experience shop in Knokke-Heist een feit! Hier begeleiden we klanten met het RainPharma dieet en huidverbetering.

De tweede experience shop

Wegens de sterk stijgende vraag naar begeleiding en de toenemende merkbekendheid van RainPharma openden we in 2020 een tweede winkel van De Praktijk in de Dumortierlaan 49 in Knokke-Heist.

Ons team helpt je graag verder

Tine

Oprichtster

Henk

Oprichter & kinesist

Elke

RainPharma voedingscoach & advice

Veronique

RainPharma voedingscoach & happy officer

Claire

hospitality & sales

De winkels van de praktijk

De winkel van de praktijk

Dumortierlaan 49
Knokke-Heist

Do – ma
10.00 – 18.00

di – woe
open tijdens schoolvakanties

De winkel van de praktijk

Westkapellestraat 9
Knokke-Heist

Ma – vr
10.00 – 12.00          14.00 – 18.00

Neem contact op