Ontdek onze Kiné-Praktijk

Zeg voorgoed vaarwel tegen die extra kilo’s! Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Het Belgische merk RainPharma laat je op een natuurlijke wijze schitteren en jezelf overtreffen met een stralende huid.

De winkel van de praktijk

De winkel van de praktijk

B2B

Een meerwaarde binnen jouw bedrijf

Ben jij helemaal fan van onze RainPharma producten en wil je jouw bedrijf opvrolijken met onze producten? Geef de geur in je kantoren een flinke boost met de RainPharma roomsprays en til handen wassen naar een hoger level met de RainPharma skin washes. Ook om jouw werknemers te bedanken met een relatiegeschenk ben je bij De Praktijk aan het goede adres!

Persoonlijke geschenken

Laat je team en klanten weten dat je hun vertrouwen en samenwerking waardeert door hen te verwennen met de producten van RainPharma. Of het nu gaat om een luxe kerstcadeau, een leuk verjaardagscadeau of simpelweg een klein bedankje voor hun dagelijkse inzet, verras hen met onze unieke cadeaupakketten van RainPharma. We maken van jouw cadeautje een prachtig geschenk door het in te pakken met luxueuze cadeauverpakking. Ben je op zoek naar iets dat je niet onmiddellijk kan terugvinden of wil je graag persoonlijk advies bij het uitkiezen van jouw cadeau? Twijfel niet om contact op te nemen met ons of een bezoekje te brengen aan onze Experience Shops.

samenwerkingen

Hoe ervaren bedrijven ons?

Een buitengewone top-experience bij De Praktijk!

Bij De Praktijk in Knokke-Heist geniet ik steeds een fantastische service en deskundige uitleg. Het team begeleidt me steeds naar de beste producten en ervaring zodoende ik de juiste zaken aanschaf.

De producten dewelke zij verkopen van Rainpharma zijn ook buitengewoon top, maar de kers op de taart is toch wel de volledige beleving in hun winkels. Niet alleen Tine en Henk zijn zeer warme, aangename mensen, maar ook Veronique in de winkel van Knokke is echt een topper!

The List Media

Een andere inspirerende klantenervaring met RainPharma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Miles

Vraag vrijbijvend meer informatie aan

Door op "Aanvraag verzenden" te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor mijn aanvraag bij De Praktijk.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Neem contact op