Ontdek onze Kiné-Praktijk

Zeg voorgoed vaarwel tegen die extra kilo’s! Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Het Belgische merk RainPharma laat je op een natuurlijke wijze schitteren en jezelf overtreffen met een stralende huid.

De winkel van de praktijk

De winkel van de praktijk

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons

Door op "Verzenden" te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor mijn aanvraag bij De Praktijk.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De winkels van de praktijk

De winkel van de praktijk

Dumortierlaan 49
Knokke-Heist

Do – ma
10.00 – 18.00

Di – woe
open tijdens schoolvakanties

De winkel van de praktijk

Westkapellestraat 9
Knokke-Heist

Ma – vr
10.00 – 12.00          14.00 – 18.00

De Praktijk is er voor jou met jou in de hoofdrol

Healthy body, happy mind! Bij De Praktijk helpen we jou om jezelf te overtreffen en je geweldig in je vel te laten voelen. Jij speelt de hoofdrol in onze persoonlijke aanpak, zo halen wij samen het beste uit je lichaam. Kom langs bij ons voor een vrijblijvend gezondheidsgesprek waar we samen gaan voor een stralende huid, gezond gewicht en een sterk lichaam. Onze ervaren specialisten helpen jou met behandelingen en programma’s op maat, of het nu gaat om een RainPharma detox- of huidverbeteringprogramma, we komen samen tot een verbluffend resultaat. Bij ons beleef je een totaalervaring voor body & mind. Breng een bezoekje aan onze experience shops en ervaar, voel en beleef de pure wereld van RainPharma. De natuurlijke lichaamsverzorging is gemaakt met de beste ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de planeet. Your body is your most priceless possession. Take care of it!

Neem contact op