Ontdek onze Kiné-Praktijk

Zeg voorgoed vaarwel tegen die extra kilo’s! Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Het Belgische merk RainPharma laat je op een natuurlijke wijze schitteren en jezelf overtreffen met een stralende huid.

De winkel van de praktijk

De winkel van de praktijk

Dieetadvies en coaching

Laat jou begeleiden door onze experts

Om de beste versie van jezelf te worden, werken we in De Praktijk altijd van binnen naar buiten. Een belangrijk aspect hiervan is dat je lichaam de juiste bouwstenen krijgt, want zoals het gezegde luidt: “Je bent wat je eet.”

Wil je voorgoed vaarwel zeggen tegen die extra kilo’s? Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend, persoonlijk intakegesprek. We analyseren jouw lichaam en nemen je leefstijl onder de loep. We stippelen samen een doel en een traject uit zodat jij je geweldig in je vel voelt. We kiezen een traject waar jij je goed bij voelt, zo kan je op een verstandige manier gewicht verliezen, met respect voor je lichaam. Je zal je niet alleen fantastisch voelen met meer energie, maar je zal er ook fantastisch uitzien met een stralende huid!

We werken met twee voedingsprogramma’s, die geschikt zijn voor iedereen die werk wil maken van een gezond gewicht en streeft naar een gezonde levensstijl. Het Balance Program en het Smart Nutrition Project, goed voor een drastische ommekeer of een kickstart naar een duurzame, gezonde levensstijl.

Het Balance Program

Het Balance Program is een doeltreffend totaalconcept waar gezonde voeding en een gezonde levensstijl centraal staan. Tijdens dit programma leer je niet alleen over de werking van je lichaam, maar ook welke voeding je mag eten en welke je beter kan vermijden. Je blijft gemotiveerd en de doordachte langetermijnvisie zorgt ervoor dat de kilo’s ook echt wegblijven. Het Balance Program is het perfecte programma met gegarandeerd resultaat. Het is heel eenvoudig en duidelijk, waardoor je zeker slaagt in het behalen van jouw doelen.

Om je spiermassa te beschermen en ervoor te zorgen dat je lichaam op elk moment alle bouwstenen krijgt die het nodig heeft, worden de kwalitatieve eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma ingezet ter ondersteuning. Deze worden gebruikt als aanvulling op een gezonde voeding en professioneel voedingsadvies. Op deze manier slank je op een verstandige manier af, zonder je lichaam uit te putten of honger te lijden, en met respect voor je darmen en nieren. Met het Balance Program is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is namelijk niet enkel een vermageringsdieet, maar op de eerste plaats een filosofie.

Alles wat je nodig hebt, vind je in onze Balance Box

Het Smart Nutrition Project

Deze haalbare methode pakt slechte eetgewoonten aan met als doel dat jij je optimaal in je vel voelt. Je kan het inzetten als aanvulling tijdens het sporten, als detox moment, als voorbereiding op je vakantie of om controle te bewaren over je gewicht.

Heb je soms weinig energie en zou je vlotter de dag door willen dansen? Merk je dat je huid er dof of onzuiver uitziet en zou je graag opnieuw willen stralen? Ben jij één of twee kilootjes aangekomen en wil je die weer kwijt? Of wil je eindelijk voorgoed komaf maken met overtollige kilo’s en zo een optimaal gewicht bereiken? Het  Smart Nutrition Project is een gezonde break voor een nieuwe start!

Het Smart Nutrition Project is een slim programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter in je vel laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om met je slechte voedingsgewoonten te breken. Het is jouw ondersteuning naar gezonde leefgewoonten op lange termijn. Het voedingsprogramma is rijk en gevarieerd. De nodige discipline aan de dag leggen, blijft natuurlijk noodzakelijk. In no time voel je je fitter, lichter en straal je!

Alles wat je nodig hebt, vind je in onze Smart Nutrition Box

Workshops

Bij ons is persoonlijke aandacht van groot belang, daarom organiseren we regelmatig workshops waarbij je kennis kan maken met onze filosofie, producten en diensten. Samen aan de workshop tafel, onder het genot van een heerlijk drankje en een gezellige babbel, leggen we je alles uit en laten we zien hoe je alles kan gebruiken.

Tijdens deze interactieve sessies, krijg je de kans om onze RainPharma shakes en voedingssupplementen te ontdekken en te ervaren wat deze allemaal voor jou kunnen betekenen. We laten je niet alleen zien hoe ze precies werken en hoe je ze kan gebruiken, maar ook hoe je ze kan toepassen in onze verschillende gezondheidsprogramma’s en hun positieve impact op jouw gezondheid en welzijn. Ben je geïnteresseerd om als eerste op de hoogte te blijven van onze workshops? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. We beloven je geen saaie spam, maar enkel interessante updates!

Neem contact op