Ontdek onze Kiné-Praktijk

Zeg voorgoed vaarwel tegen die extra kilo’s! Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Het Belgische merk RainPharma laat je op een natuurlijke wijze schitteren en jezelf overtreffen met een stralende huid.

De winkel van de praktijk

De winkel van de praktijk

Huidverzorging en verbetering

Persoonlijke huidanalyse bij onze experts

Hoewel crèmes en lotions je huid mooi en soepel houden, kunnen ze geen nieuwe huid aanmaken. Echte huidverbetering start altijd van binnenuit. Je huid wordt immers gemaakt van wat jij eet en daarbij zijn eiwitten, mineralen en vitaminen essentieel. Dit is de reden waarom wij bij De Praktijk een holistische visie hanteren om huidproblemen echt aan te pakken. Het gebruik van onze RainPharma shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen zijn zo belangrijk voor de verzorging van jouw huid.

Het RainPharma gelaatsritueel brengt het beste van twee werelden samen: pure verwennerij en maximaal resultaat gaan hand in hand. Wil jij jouw huid écht weer laten stralen? Afspraak voor de badkamerspiegel voor een natuurlijk me-time moment met je huid. Je kan bij ons terecht voor zowel advies, gelaatsverzorgingen als make-up.

Advies en huidanalyse

De basislijn telt 6 producten, die je in alfabetische volgorde gebruikt, van A tot F. Zo tover jij in 6 stappen een stralende huid tevoorschijn die perfect in balans is. Naast deze basislijn hebben we verschillende aanvullingen om te voldoen aan specifieke behoeften van de huid, haar te beschermen of haar nog meer te laten stralen.

Onze epigenetische huidspecialisten helpen je graag verder.

Gelaatsverzorgingen

Na een grondige analyse van jouw huid, kijken we welke producten jouw gelaat nodig heeft. Op die manier kan je jouw huid de liefdevolle verzorging geven die ze verdient. Samen werken we aan het bereiken van een gezonde en stralende huid.

Make-up

Een gezonde huid straalt van nature, zonder make-up. Ze is het mooist in al haar puurheid. Maar soms wil je jouw natuurlijke schoonheid extra in de verf zetten. De make-uplijn is 100% RainPharma. We houden het meest van een natuurlijke look, daarom is de make-up amper zichtbaar voor wie jou aankijkt. De innovatieve formules versmelten als het ware met je huid en geven je een subtiele make-up look die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt.

RainPharma heeft bewust gekozen voor een kleine, maar prachtige make-uplijn die volledig natuurlijk is. Zelfs de professionele make-up kwasten zijn 100% natuurlijk. Wil je graag kennismaken met deze prachtige make-up collectie? Kom dan gerust bij ons langs om de producten uit te testen. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur en delen hun tips en tricks. Zo creëer jij binnenkort zelf de meest natuurlijke make-up look.

Workshops

Bij ons is persoonlijke aandacht van groot belang, daarom organiseren we regelmatig workshops waarbij je kennis kan maken met onze filosofie, producten en diensten. Samen aan de workshop tafel, onder het genot van een heerlijk drankje en een gezellige babbel, leggen we je alles uit en laten we zien hoe je alles kan gebruiken.

Tijdens onze interactieve sessies, krijg je de kans om de RainPharma huidverzorging en make-up beter te ontdekken en te testen. We leggen je alles uit over de producten en laten zien hoe je ze het beste kan toepassen op jouw huid. Zo kan je zelf ervaren hoe onze producten jouw huid kunnen transformeren! Ben je geïnteresseerd om onze workshops te volgen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte wanneer er een nieuwe workshop plaatsvindt.

Neem contact op