Ontdek onze Kiné-Praktijk

Zeg voorgoed vaarwel tegen die extra kilo’s! Wij begeleiden je graag persoonlijk in jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Het Belgische merk RainPharma laat je op een natuurlijke wijze schitteren en jezelf overtreffen met een stralende huid.

De winkel van de praktijk

De winkel van de praktijk

Gratis Colombian Black Pottery

Gratis Colombian Black Pottery

Deze zomer brengen wij het prachtige Colombia tot bij jou met een gloednieuwe actie. Per aankoop van één liter aan verzorgingsproducten in onze iconische bruine flessen, krijg jij nu één Colombian Black Pottery cadeau! Het ambachtelijk aardewerk werd met liefde gemaakt in het zonnige La Chamba in Colombia.

Om aan één liter te komen, mag je verschillende producten en formaten combineren. Ga bijvoorbeeld voor 10 kleine Skin Washes van 100 ml, één fles Balancing Shampoo en Authentic Conditioner van elk 500 ml, of houd het eenvoudig en ga voor één Big Love After Oil van 1 liter. Uiteraard kan je ook voor meer dan één liter aan bruine flessen uitkiezen, om zo meerdere cazuelas te verzamelen en je huis helemaal in de Colombiaanse sfeer te brengen!

De Black Pottery ‘cazuelas’ – de plaatselijke naam voor de zwarte kommetjes – werden ambachtelijk gemaakt door de lokale bevolking van La Chamba, een klein gehucht in het Colombiaanse Andesgebergte. Black Pottery wordt er al decennia lang door de inheemse bevolking vormgegeven, gebakken en gepolijst uit zwarte klei. Het maken ervan is een kunst op zich, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Black Pottery is van nature hittebestendig, doordat de klei afkomstig is van vulkanische grond. In Colombia wordt het aardewerk dan ook voornamelijk gebruikt in de keuken, om gerechten in te bereiden en serveren, maar jij kan ze even goed een plekje in je interieur geven.

Waarom we voor deze Colombiaanse accessoires kiezen? Colombia is de geboorteplaats van Eric, één van de eerste teamleden van RainPharma. Eric groeide op in Cartagena, een kleurrijk kuststadje gelegen in het Noorden van het land. Je herkent de stad aan zijn helderblauwe baai, felgekleurde bloemen, kronkelende straatjes en opvallende street art. In Erics ouderlijke huis was Black Pottery talrijk aanwezig in de keuken, waar zijn moeder er zijn favoriete gerechten in bereidde. Eric was dan ook degene die op het idee kwam om de authentieke kommetjes naar hier te brengen voor de zomeractie.

Bij aankoop op onze webshop van één of meerdere liters aan verzorgingsproducten in bruine flessen, voegen wij de juiste hoeveelheid Black Pottery kommetjes automatisch toe aan je bestelling, jij hoeft hiervoor niets te doen!

Neem contact op